Registrácia
|
Prihlásiť
Univerzity
Kategórie
Rozšírené vyhľadávanie
Ekonomická univerzita v Bratislave
Národohospodárska fakulta
Projekt: Organizačná štruktúra v podnikateľskom pláne reštaurácie
Skryť detaily
|
Obľúbený
Kvalita:
65,9 %
Typ:
Projekt
Univerzita:
Ekonomická univerzita v Bratislave
Fakulta:
Národohospodárska fakulta
Kategória:
Ekonomika
Podkategória:
Ekonómia
Predmet:
Cvičná firma
Autor:
lucinta
Ročník:
2. ročník
Rozsah A4:
6 strán
Zobrazené:
3 108 x
Stiahnuté:
19 x
Veľkosť:
0,1 MB
Formát a prípona:
MS Office Word (.doc)
Jazyk:
slovenský
ID projektu:
30607
Posledna úprava:
31.03.2010
7. Riadenie podniku
7.1. Organizačná štruktúra
Rozhodol som sa použiť vo svojej firme líniovú organizačnú štruktúru, pretože je najjednoduchšia a je určená pre začínajúce podniky s malým počtom zamestnancov.
Kľúčové slová:
organizačná štruktúra
podnikateľský projekt
Hodnotenie (0x):