Registrácia | Prihlásiť

Seminárna práca: Cudzorodé látky v krmovinách

Skryť detaily | Obľúbený
  • Kvalita:50,1 %
  • Typ:Seminárna práca
  • Kategória:Prírodné vedy
  • Podkategória:Chémia
  • Autor:zadsemuser
  • Rozsah A4:7 strán
  • Zobrazené:371 x
  • Stiahnuté:2 x
  • Veľkosť:0,1 MB
  • Formát a prípona:MS Office Word (.doc)
  • Jazyk:slovenský
  • ID projektu:31669
  • Posledna úprava:28.04.2010
Našou prácou chceme zistiť a vysvetliť, čo sa v potravinách
okrem prirodzených zložiek nachádza. Chceme vytvoriť prehľad základných prídavných látok v potravinách a zamyslieť sa nad možnými náhradami prírodných zložiek potravín. Z dôvodu veľkého využitia týchto látok v potravinárskom priemysle je dôležité poznať a pochopiť ich chemickú podstatu a vplyv na organizmus človeka.
Hodnotenie (0x):