Registrácia
|
Prihlásiť
Univerzity
Kategórie
Rozšírené vyhľadávanie
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Prezentácia: Zásady správnej výrobnej praxe (HACCP)
Skryť detaily
|
Obľúbený
Kvalita:
67,6 %
Typ:
Prezentácia
Univerzita:
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Fakulta:
Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Kategória:
Prírodné vedy
Podkategória:
Zdravotníctvo, Lekárstvo
Predmet:
Hygiéna potravín
Autor:
anus44
Ročník:
3. ročník
Rozsah A4:
26 strán
Zobrazené:
2 619 x
Stiahnuté:
14 x
Veľkosť:
0,1 MB
Formát a prípona:
MS Office PowerPoint (.ppt)
Jazyk:
slovenský
ID projektu:
33257
Posledna úprava:
20.05.2010
prezentacia ohladom HACCP
Hodnotenie (0x):