Registrácia | Prihlásiť

Semestrálna práca: Zásady správnej výrobnej praxe (HACCP) - Pivo

Skryť detaily | Obľúbený
Náhľady Náhľady
Stanovenie kritických bodov pri výrobe piva a z toho vyplývajucich kritických limitov.

1. Opis výrobku a stručný technologický postup výroby
Bežný názov - PIVO
Zloženie - Voda, oxid uhličitý, alkoholy, organické kyseliny, dextríny, cukor, dusíkaté látky, minerálne látky, vitamíny.
Použitie - Priamy konzum, bežný konzument.
Druh balenia - Sklenené fľašky, plastové fľašky, plechovky, sudy.
Trvanlivosť - Trvanlivosť piva môže byt mikrobiologická, ktorá je zaistená pasterizáciou, koloidná trvanlivosť a chuťová trvanlivosť. Dnešné potreby obchodu vyžadujú predĺženie záručnej lehoty na niekoľko mesiacov až rok.
Skladovanie - V temperovaných skladoch, v chladiacich boxoch v prepravkách, alebo osobitne, pri teplote 7 – 10 °C.
Spotrebiteľ - Všetky skupiny spotrebiteľov vo veku nad 18 rokov.
Uvádzanie do obehu - Veľkoobchod, maloobchod, prevádzky spoločného stravovania .
Spôsob distribúcie - Distribúcia výrobkov odberateľom vozidlami s osvedčením o spôsobilosti vozidla na prepravu alkoholických nápojov.
...
Hodnotenie (0x):