Stanovenie kritických bodov pri výrobe piva a z toho vyplývajucich kritických limitov.
1. Opis výrobku a stručný technologický postup výroby Bežný názov - PIVO Zloženie - Voda, oxid uhličitý, alkoholy, organické kyseliny, dextríny, cukor, dusíkaté látky, minerálne látky, vitamíny. Použitie - Priamy konzum, bežný konzument. Druh balenia- Sklenené fľašky, plastové fľašky, plechovky, sudy. Trvanlivosť - Trvanlivosť piva môže byt mikrobiologická, ktorá je zaistená pasterizáciou, koloidná trvanlivosť a chuťová trvanlivosť. Dnešné potreby obchodu vyžadujú predĺženie záručnej lehoty na niekoľko mesiacov až rok. Skladovanie - V temperovaných skladoch, v chladiacich boxoch v prepravkách, alebo osobitne, pri teplote 7 – 10 °C. Spotrebiteľ - Všetky skupiny spotrebiteľov vo veku nad 18 rokov. Uvádzanie do obehu - Veľkoobchod, maloobchod, prevádzky spoločného stravovania . Spôsob distribúcie - Distribúcia výrobkov odberateľom vozidlami s osvedčením o spôsobilosti vozidla na prepravu alkoholických nápojov. ...