Registrácia
|
Prihlásiť
Univerzity
Kategórie
Rozšírené vyhľadávanie
Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach
Prezentácia: Sortiment a stručná charakteristika hydinových mäsových výrobkov
Skryť detaily
|
Obľúbený
Kvalita:
78,3 %
Typ:
Prezentácia
Univerzita:
Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach
Kategória:
Prírodné vedy
Podkategória:
Veterinárne lekárstvo
Autor:
mvdralex
Ročník:
5. ročník
Rozsah A4:
19 strán
Zobrazené:
556 x
Stiahnuté:
1 x
Veľkosť:
0,1 MB
Formát a prípona:
MS Office PowerPoint (.pptx)
Jazyk:
slovenský
ID projektu:
46120
Posledna úprava:
31.08.2015
Požiadavky na hydinové mäso
Na výrobu a na dovoz hydinového mäsa určeného na ľudskú spotrebu a na výrobu potravín
z neho, manipuláciu s ním a na jeho uvádzanie do
obehu sa vzťahujú osobitné predpisy uvedené v potravinovom kódexe.
Kľúčové slová:
hydinové mäso
hydina
kura
kačica
hus
perlička
morka
holub
Hodnotenie (0x):