Registrácia
|
Prihlásiť
Univerzity
Kategórie
Rozšírené vyhľadávanie
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Iné: Protokol č.1 na predmet Hygiena potravín
Skryť detaily
|
Obľúbený
Kvalita:
81,6 %
Typ:
Iné
Univerzita:
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Fakulta:
Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Kategória:
Prírodné vedy
Podkategória:
Poľnohospodárstvo
Predmet:
Hygiéna potravín
Študijný program:
Výživa ľudí
Autor:
nikol.borbelyova
Ročník:
3. ročník
Rozsah A4:
4 strán
Zobrazené:
1 527 x
Stiahnuté:
7 x
Veľkosť:
0,1 MB
Formát a prípona:
Archív súborov (.zip)
Jazyk:
slovenský
ID projektu:
46348
Posledna úprava:
04.01.2016
Protokol č.1 - mäso a mäsové výrobky. Všetky pokusy.
Kľúčové slová:
hygiena potravín
mäsové výrobky
soľ
výrobky
dusitany
Hodnotenie (0x):