Registrácia
|
Prihlásiť
Univerzity
Kategórie
Rozšírené vyhľadávanie
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Fakulta agrobiológie a potravinových zdrojov
Semestrálna práca: Význam rýb vo výžive ľudí
Skryť detaily
|
Obľúbený
Kvalita:
87,0 %
Typ:
Semestrálna práca
Univerzita:
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Fakulta:
Fakulta agrobiológie a potravinových zdrojov
Kategória:
Prírodné vedy
Podkategória:
Biológia
Predmet:
Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu
Študijný program:
Manažment živočíšnej výroby
Autor:
arabko
Ročník:
3. ročník
Rozsah A4:
9 strán
Zobrazené:
1 205 x
Stiahnuté:
4 x
Veľkosť:
0,1 MB
Formát a prípona:
MS Office Word (.docx)
Jazyk:
slovenský
ID projektu:
46759
Posledna úprava:
31.10.2016
Semestrálna práca na predmet hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu
Obsahuje stručnú charakteristiku rybieho mäsa, obsah jednotlivých zložiek a jednotlivé druhy rýb vo výžive
Kľúčové slová:
ryby
potraviny
nutričné parametre
proteín
vitamíny
selén
fosfor
Hodnotenie (0x):