Registrácia
|
Prihlásiť
Univerzity
Kategórie
Rozšírené vyhľadávanie
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Fakulta agrobiológie a potravinových zdrojov
Semestrálna práca: Hodnotenie kvality sladkovodných rýb
Skryť detaily
|
Obľúbený
Kvalita:
76,5 %
Typ:
Semestrálna práca
Univerzita:
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Fakulta:
Fakulta agrobiológie a potravinových zdrojov
Kategória:
Prírodné vedy
Podkategória:
Biológia
Predmet:
Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu
Študijný program:
Manažment živočíšnej výroby
Autor:
arabko
Rozsah A4:
8 strán
Zobrazené:
1 278 x
Stiahnuté:
5 x
Veľkosť:
0,1 MB
Formát a prípona:
MS Office Word (.docx)
Jazyk:
slovenský
ID projektu:
46760
Posledna úprava:
31.10.2016
Semestrálna práca o kvalite sladkovodných rýb vo výžive človeka
kvalitatívne parametre rybieho mäsa, čerstvosť, štádiá rozkladu rybieho mäsa, senzorické prejavy čerstvosti, faktory vplývajúce na kvalitu rybieho mäsa
Kľúčové slová:
ryby
mäso
rybie mäso
sladkovodné ryby
Hodnotenie (0x):