V Projekte som sa rozhodla vypracovať podnikateľský plán týkajúci sa prevádzkovania reštaurácie. Názov pod ktorou bude reštaurácia vystupovať na trhu je Healthy Food.
Na svoju podnikateľskú činnosť použijem vlastné a cudzie zdroje financovania. Priestory na prevádzku reštaurácie budú prenajaté na námestí SNP v Banskej Bystrici.
Firma nepodceňuje riziká, ktoré zo sebou podnikanie prináša. Bude sa snažiť prispôsobiť chod svojej prevádzky k očakávaným rizikám. Existujú však riziká, ktoré reštaurácia nedokáže ovplyvniť, ako politické, sociálne a niektoré finančné riziká. Taktiež to môžu byť riziká, ktoré nemožno ničím ovplyvniť, ako krádeže a živelné pohromy.
Pre správny chod podnikov je veľmi dôležitá prezentácia. Reštaurácia sa bude snažiť vytvárať reklamu, ktorá ovplyvní potencionálnych zákazníkov.
Reštaurácia sa nezameriava len na podávaní jedál, ale aj na učenie ľudí o správnej životospráva a pôsobenia vyvážených potravín na ľudský organizmus. Reštaurácia sa bude snažiť vytvoriť konkurenciu najme fast food spoločnostiam.
Čo sa týka vplyvu na životné prostredie, tak zo strany vedenia podniku a jej zamestnancov je snaha, čo najkladnejšie vplývať na životné prostredie, a to používaním ekologických materiálov, ale aj energetických vstupov, a samozrejme separuje odpad.