Registrácia
|
Prihlásiť
Univerzity
Kategórie
Rozšírené vyhľadávanie
Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach
Prezentácia: Systém zabezpečenia kontroly hygieny potravín
Skryť detaily
|
Obľúbený
Kvalita:
80,5 %
Typ:
Prezentácia
Univerzita:
Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach
Kategória:
Prírodné vedy
Podkategória:
Veterinárne lekárstvo
Predmet:
Hygiéna potravín
Autor:
mvdralex
Rozsah A4:
30 strán
Zobrazené:
1 012 x
Stiahnuté:
1 x
Veľkosť:
0,5 MB
Formát a prípona:
MS Office PowerPoint (.pptx)
Jazyk:
slovenský
ID projektu:
47035
Posledna úprava:
31.07.2017
Základné súčasné kontrolné systémy na zabezpečenie zdravotnej bezpečnosti a hygienickej bezchybnosti potravín
- Správna výrobná prax (SVP)
- Štandardné sanitačné a operačné postupy (SaOP)
- Systém zabezpečenia kontroly hygieny potravín (HACCP)
• cieľom je zabezpečiť:
- optimalizáciu výroby potravín
- uspokojovanie výživových potrieb ľudského organizmu
- minimalizácia zdravotných rizík
...
Kľúčové slová:
hygiena potravín
kontrola hygieny
sanitácia
biologické nebezpečenstvo
chemické nebezpečenstvo
fyzikálne nebezpečenstvo
Hodnotenie (0x):