1. Pražená káva bez kofeínu Zrnková bezkofeínová káva - kofeín je látka, ktorá sa vyskytuje v zrnkovej káve Arabica aj Robusta celkom prirodzene. Bezkofeínová zrnková plantážová káva má väčšinu kofeínových zložiek odstránených, to však neznamená, že tam žiadny kofeín nie je. Jedná sa väčšinou o zvyškové množstvo kofeínu v zrnkovej káve. V Arabice je to 1% a Robuste je to približne 2%. 2. Syr - Roquefort Syr Roquefort - je polotvrdý, ktorý si ako jeden z prvých francúzskych syrov vyslúžil označenie A.O.C., sa vyrába len v oblasti vápencového pohoria Combalou, ktoré je ideálnym miestom pre chov oviec z plemena Lacaune. Práve z ich mlieka polotvrdý syr s modrou plesňou vo vnútri hmoty vzniká. Typický vzhľad získava pomocou plesne Penicillium roqueforti, ktorá pokrýva steny vápencových jaskýň.