Projektov 28 | Str. 1 / 2
Uni / Názov projektu |
Kvalita |
Zloženie a vlastnosti ovčieho mlieka |
97,8 % |
Welfare podmienky v ustajnení ošípaných |
94,4 % |
Ľanové semeno a mledzivo |
93,3 % |
Vypracované otázky na skúšku z predmetu Základy udržateľného poľnohospodárstva |
91,8 % |
Zoonózy- infekčné choroby zvierat prenosné na človeka |
91,3 % |
Anatómia HZ - otázky ku skúške |
89,6 % |
Organizácia chovu mliekového hovädzieho dobytka |
89,5 % |
Mechanizácia živočíšnej výroby |
89,2 % |
Všeobecná reprodukcia zvierat |
89,1 % |
Jačmeň a siláž trávna |
87,1 % |
Význam rýb vo výžive ľudí |
87,0 % |
Vzorkovnica poľnohospodárskych plodín (IRV) |
87,0 % |
Vypracované otázky na skúšku - Anatómia hospodárskych zvierat |
86,5 % |
Manažment chovu hydiny a malých hospodárskych zvierat |
85,7 % |
Otázky na Integrovanú rastlinnú výrobu (ťahák) |
84,9 % |
Tetrovité ryby |
83,3 % |
Svaly - anatómia hospodárskych zvierat |
83,1 % |
Ekonomika výroby hovädzieho mäsa |
81,7 % |
Hodnotenie kvality sladkovodných rýb |
76,5 % |
Hodnotenie rastu a vývoja zvierat |
75,9 % |