Projektov 40 | Str. 1 / 2
Uni / Názov projektu |
Kvalita |
Genetika mikroorganizmov - všetko + semestrálna práca na tému vírusy |
95,5 % |
Integrovaná rastlinná výroba |
94,1 % |
Biochémia výživy ľudí - všetko (testy 1. , 2. , 3. ČS , skúška, učebné podklady, prednášky) |
93,2 % |
Morfológia stavovcov - otázky ku skúške |
93,1 % |
Hodnotenie poľnohospodárskych produktov- vypracované záverečné otázky |
92,3 % |
Vypracované otázky - Integrovaná živočíšna výroba |
92,2 % |
Vypracované otázky na skúšku - Základy výživy |
91,5 % |
Adaptabilita rastlín na účinok silného žiarenia |
90,7 % |
Protokol č.2 na predmet Hygiena potravín |
89,8 % |
Štátnice - základy udržateľného poľnohospodárstva |
88,6 % |
Úprava potravín a stravovania - vypracované otázky na písomku |
87,2 % |
Hodnotenie poľnohospodárskych produktov |
86,7 % |
Všeobecná pedagogika SPU |
85,4 % |
Udržateľné poľnohospodárstvo - vypracované |
85,3 % |
Výživa ľudí - vypracované otázky |
84,9 % |
Vypracované okruhy zo Základov výživy |
84,7 % |
Inulinové plodiny topinambur |
84,6 % |
Základy biologickej bezpečnosti |
84,3 % |
Základy biologickej bezpečnosti |
83,7 % |
Tráviaca sústava |
83,1 % |