Registrácia | Prihlásiť

Seminárna práca: Charakteristika systému kontroly v konkrétnom podniku (McDonald’s)

Skryť detaily | Obľúbený
Náhľady Náhľady Náhľady Náhľady
Vykonávanie kontrol, hodnotenie jednotlivých aspektov, rizík a ohrození v organizácii predstavuje prirodzenú snahu organizácie mať okolie, ktoré vplýva na výsledky podnikania, pod kontrolou. Činnosti s týmto súvisiace sa potom stávajú súčasťou riadiacich procesov každej úspešnej organizácie. Následná realizácia nápravných a preventívnych činností smerujúca k odstráneniu zistených nedostatkov vedie k zlepšeniu fungovania organizácie.
Jedným z hlavných kľúčov k úspechu McDonald´s je prísna a pravidelná kontrola, ktorá zabezpečuje firme kvalitu výrobkov a služieb, dôveru zákazníkov, lepšie plánovanie, znižovanie nákladov a mnoho ďalších aspektov.
Stratégia McDonald´s je postavená na štyroch pilieroch:
- kvalita,
- obsluha,
- čistota,
- primerané ceny.
Dodržiavanie kontroly týchto štyroch pilierov zaraduje spoločnosť McDonald´s ako hlavnú prioritu a cestu k úspechu
Hodnotenie (0x):