Registrácia | Prihlásiť

Ekonomický plán: Business plán - reštaurácia u Veroniky

Skryť detaily | Obľúbený
Náhľady Náhľady Náhľady Náhľady
V tejto seminárnej práci som si zobrala za úlohu spracovať podnikateľský zámer novo vznikajúcej reštaurácie „u Veroniky“ s.r.o.. Tento podnikateľský zámer je fiktívny, aj keď obsahuje niektoré údaje, ktoré zodpovedajú skutočnosti.

Rozhodnutie o podnikaní
Po úspešnom absolvovaní vysokej školy som sa rozhodla, že v ďalšom štúdiu pokračovať nebudem, ale nájdem si dobré zamestnanie a budem sa naplno venovať svojej profesionálnej kariére.

Vzhľadom k tomu, že sa mi nepodarilo nájsť si vhodné zamestnanie (málo pracovných miest, nedostatok praxe) rozhodla som sa podnikať. Vlastniť malú reštauráciu bol už dlho môj sen. Spomenula som si, že neďaleko môjho obytného domu v nákupnom stredisku Žitava je už dlhšiu dobu nevyužitý priestor, ktorý voľakedy slúžil ako nočný bar. Objekt stojí vedľa zdravotného strediska a daňového úradu takže okolo neho prejde každý deň veľa ľudí. Pri objekte nie je problém s parkovaním, nakoľko sa v blízkosti nachádza veľké neplatené parkovisko.

Konkurencia
V Zlatých Moravciach je 5 výborne prosperujúcich reštaurácii. Ale stále stravovanie je asi len v 2 z nich. Žiadna z týchto reštaurácii neponúka obľúbenú slovenskú kuchyňu. Takáto reštaurácia kde sa budú ponúkať slovenské špeciality tu bude jediná...
Hodnotenie (0x):