Registrácia | Prihlásiť
« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Projektov 8 | Str. 1 / 1


Uni / Názov projektu Kvalita
Potravinové alergie - Epidemiológia a alergie z potravín - semestrálna práca
93,4 %
Štúdium producentov aflatoxínov a kyseliny cyklopiazonovej
92,3 %
Poznámky z predmetu Hygiena a technológia mäsa
87,8 %
Mikrobiológia - testy a vypracované otázky
87,3 %
Jablčná detská výživa - Senzorická analýza potravín - semestrálna práca
85,9 %
Rozdelenie počítačov
81,5 %
Určenie koncentrácie vodného roztoku sacharózy polarimetrom
80,1 %
Elaborát - informačné systémy
73,8 %

« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Na stranu: Str.: