Registrácia
|
Prihlásiť
Univerzity
Kategórie
Rozšírené vyhľadávanie
Študijný program: Bezpečnosť a kontrola potravín - bakalársky
«
Prvá
| ‹
Predošlá
|
Ďalšia
› |
Posledná
»
Projektov
8
| Str.
1 / 1
Uni / Názov projektu
Kvalita
Potravinové alergie - Epidemiológia a alergie z potravín - semestrálna práca
93,4 %
Štúdium producentov aflatoxínov a kyseliny cyklopiazonovej
92,3 %
Poznámky z predmetu Hygiena a technológia mäsa
87,8 %
Mikrobiológia - testy a vypracované otázky
87,3 %
Jablčná detská výživa - Senzorická analýza potravín - semestrálna práca
85,9 %
Rozdelenie počítačov
81,5 %
Určenie koncentrácie vodného roztoku sacharózy polarimetrom
80,1 %
Elaborát - informačné systémy
73,8 %
«
Prvá
| ‹
Predošlá
|
Ďalšia
› |
Posledná
»
Na stranu:
10
20
30
40
50
60
70
80
90
100
Str.: