Registrácia | Prihlásiť

Projekt: Popis jednotlivých operácií na prípravu čiernej kávy

Skryť detaily | Obľúbený
  • Kvalita:59,8 %
  • Typ:Projekt
  • Kategória:Ekonomika
  • Podkategória:Ekonómia
  • Autor:riskulca
  • Rozsah A4:2 strán
  • Zobrazené:1 144 x
  • Stiahnuté:11 x
  • Veľkosť:0,1 MB
  • Formát a prípona:MS Office Word (.doc)
  • Jazyk:slovenský
  • ID projektu:9454
  • Posledna úprava:08.08.2018
Náhľady Náhľady
Na zostavenie PERT analýzy sú využité uzlové body 4, 6, 7, 8, 9. Uzlový bod 9 reprezentuje časový úsek kedy operácie C, E, F, G sú dokončené.

Obsah:
Popis jednotlivých operácií na prípravu čiernej kávy
Sieťový graf pre proces prípravy čiernej kávy
Hodnotenie (0x):