Registrácia | Prihlásiť

Seminárna práca: Prevádzkovanie gastronomického zariadenia

Skryť detaily | Obľúbený
  • Kvalita:73,5 %
  • Typ:Seminárna práca
  • Kategória:Nezaradené
  • Podkategória:Cestovný ruch
  • Autor:017kiki
  • Rozsah A4:21 strán
  • Zobrazené:1 032 x
  • Stiahnuté:27 x
  • Veľkosť:0,2 MB
  • Formát a prípona:MS Office Word (.doc)
  • Jazyk:slovenský
  • ID projektu:9753
  • Posledna úprava:18.09.2018
Náhľady Náhľady Náhľady
Žijeme v období, kde peniaze hrajú hlavnú úlohu v živote každého človeka, kde vymizla úcta, či akékoľvek uskromnenie sa. Peniaze hýbu svetom a život bez nich je takmer nereálny. Ľudia sú nútení žiť nielen ekonomicky, ale aj rozumne. Musia, čo najdôkladnejšie a najrozumnejšie hospodáriť so svojim majetkom. Nakupovať tovar, čo najlacnejšie, aby na ňom ušetrili a zároveň s podnikateľským duchom, aby nám naše obchody vynášali a hospodársky sme si zlepšili našu situáciu.

V našom meste sa nachádza množstvo podnikov gastronomického charakteru. Konkurencie číhajú na každom rohu nášho nie veľkého mesta. Ľudia sa utápaju v množstve podnikov, ktoré im ponúkajú stravovacie služby, kvalitný sortiment jedál a nápojov. Podniky si konkurujú v mnohých faktoroch. Každý z podnikov sa snaží získať zákazníkov vylepšovaním rôznych častí podniku. Mnohé chcú ľuďom ponúknuť pohodlie domova a ak nie to tak aspoň kúsok z toho, čo teplý domov ponúka.

Rozhodol som sa pre odkúpenie reštaurácie - Caravella. Po prestavbe je to reštaurácia a kaviareň. Nachádza sa blízko námestia na dostatočne viditeľnom mieste. Nepatrí medzi veľké podniky. Zariadenie je určené na stravovanie všetkých vekových kategórii. Ponúka široký sortiment jedál od predjedál cez šaláty, cestoviny, ryby, hlavné jedlá, dezerty, múčniky, nápojov a široký vyber káv, či už teplých alebo studených, alkoholických, či nealkoholických si každý zákazník príde na svoje. Kvalitu, čerstvosť si hostia môžu vychutnávať v príjemnom nefajčiarskom alebo fajčiarskom prostredí dotváranom jemnou živou hudbou, ktorá spríjemňuje stravovanie.
Hodnotenie (0x):