Projektov 55 | Str. 1 / 3
Uni / Názov projektu |
Kvalita |
Hodnotenie potravín - Víno |
95,7 % |
Vypracované otázky na výučný list Hotelovej akadémie 1 - 125 |
92,3 % |
Tokajské víno - seminárna práca z Gastronómie |
91,2 % |
Moderné trendy v Gastronómii |
90,3 % |
Organizačné zabezpečenie slávnostnej hostiny pri príležitosti oslavy narodenín |
89,6 % |
Hotelierstvo - prednášky |
87,8 % |
Poznámky z predmetu Hygiena a technológia mäsa |
87,8 % |
Úprava potravín a stravovania - vypracované otázky na písomku |
87,2 % |
Víno ako súčasť našej spoločnosti |
85,9 % |
Alternatívne spôsoby výživy |
85,0 % |
Mikrovlnné rúry, príprava pokrmov na rošte, paternoster |
84,3 % |
Nealkoholické nápoje |
84,1 % |
Konkurenčné analýzy a stratégie pivovarníckych spoločností |
83,7 % |
História barov, typy barov, sortiment, pomôcky |
81,9 % |
Recepty na zákusky |
79,7 % |
Poznámky na tému Someliérstvo |
78,7 % |
Recepty s kuracím mäsom |
77,4 % |
Zrenie mäsa |
76,6 % |
Zemiakové recepty |
75,5 % |
Kultúra stravovania ako forma populárnej kultúry |
75,3 % |