Registrácia | Prihlásiť
« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Projektov 55 | Str. 2 / 3


Uni / Názov projektu Kvalita
Recepty s kuracím mäsom
77,4 %
Recepty na zákusky
79,7 %
Racionálna výživa - referát
69,3 %
Poznávanie zelenín
52,8 %
Poznámky z predmetu Hygiena a technológia mäsa
87,8 %
Poznámky na tému Someliérstvo
78,7 %
Použitie čokolády
57,0 %
Porovnavanie čokolád značky Storck
55,2 %
Ovocie a zeleniny
66,8 %
Organizačné zabezpečenie slávnostnej hostiny pri príležitosti oslavy narodenín
89,6 %
Nealkoholické nápoje
84,1 %
Návod na prípravu rôznych druhov kávy
70,5 %
Náuka o potravinách
71,1 %
Moderné trendy v Gastronómii
90,3 %
Minútkové jedlá a špeciality
56,2 %
Mikrovlnné rúry, príprava pokrmov na rošte, paternoster
84,3 %
Mechanické vlastnosti potravín
58,5 %
Malokarpatská vínna cesta
55,7 %
Kultúra stravovania ako forma populárnej kultúry
75,3 %
Konkurenčné analýzy a stratégie pivovarníckych spoločností
83,7 %

« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Na stranu: Str.: