Registrácia | Prihlásiť
« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Projektov 108 | Str. 6 / 6


Uni / Názov projektu Kvalita
Štúdium producentov aflatoxínov a kyseliny cyklopiazonovej
92,3 %
Hodnotenie mäsa sladkovodných rýb
92,4 %
Potravinové alergie - Epidemiológia a alergie z potravín - semestrálna práca
93,4 %
Meranie medze pevnosti stebla v strihu (návod + vypracovaná úloha)
93,8 %
Humorálna a bunkami sprostredkovaná imunita
94,3 %
Zásady správnej výrobnej praxe (HACCP) - Pivo
95,0 %
Čistota detských pieskovísk
96,5 %
Význam maku siateho vo výžive a potravinárstve
99,4 %

« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Na stranu: Str.: