Registrácia | Prihlásiť
« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Projektov 108 | Str. 6 / 6


Uni / Názov projektu Kvalita
Význam živín, ich delenie, schém a zloženia mäsa , mlieka a produktov z nich vyrobených
89,2 %
Základné zložky potravín
76,1 %
Základy mikrobiológie - ťahák na skúšku a čiastkový test
77,5 %
Základy teórie pravdepodobností
61,5 %
Základy výživy (kravské mlieko a fazuľa)
72,3 %
Zásady správnej výrobnej praxe (HACCP)
67,6 %
Zásady správnej výrobnej praxe (HACCP) - Pivo
95,0 %
Zmeny efektívnosti využitia vody rastlinami v podmienkach klimatickej zmeny
90,5 %

« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Na stranu: Str.: