Registrácia | Prihlásiť
« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Projektov 40 | Str. 1 / 2


Uni / Názov projektu Kvalita
Základy výživy (kravské mlieko a fazuľa)
72,3 %
Základy metabolizmu - vypracované otázky
80,1 %
Základy ekológie - biofyzika
69,2 %
Základy biologickej bezpečnosti
83,7 %
Základy biologickej bezpečnosti
84,3 %
Výživa ľudí - vypracované otázky
84,9 %
Vypracované testy z Manažmentu živín v agroekosystéme
77,3 %
Vypracované otázky na skúšku - Základy výživy
91,5 %
Vypracované otázky na Ekológiu rastlín a živočíchov
80,0 %
Vypracované otázky - Integrovaná živočíšna výroba
92,2 %
Vypracované okruhy zo Základov výživy
84,7 %
Všeobecná pedagogika SPU
85,4 %
Vláknina vo výžive detí
71,8 %
Úprava potravín a stravovania - vypracované otázky na písomku
87,2 %
Udržateľné poľnohospodárstvo - vypracované
85,3 %
Tráviaca sústava
83,1 %
Svalová sústava - zoznam svalov
76,7 %
Štátnice - základy udržateľného poľnohospodárstva
88,6 %
Školský systém vo Veľkej Británii
77,9 %
Protokol č.2 na predmet Hygiena potravín
89,8 %

« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Na stranu: Str.: