Registrácia | Prihlásiť

Seminárna práca: Reštaurácia Nikol

Skryť detaily | Obľúbený
Náhľady Náhľady
Cieľom mojej práce bolo charakterizovať odbytovú a skladovú prevádzku v reštaurácii Nikol. Reštauráciu Nikol som si vybrala preto, lebo sa nachádza v regióne, v ktorom bývam a mala som prístup k informáciám o tomto podniku.
V prvej kapitole som sa zaoberala charakteristikou odbytovej prevádzky tohto podniku. Zamerala som sa hlavne na organizačnú štruktúru zariadenia a potom som v krátkosti charakterizovala ponuku zariadenia a cieľové skupiny, na ktoré je tento podnik zameraný. V druhej kapitole som predstavila skladovú prevádzku, do ktorej som zahrnula aj spôsob plánovania v podniku.
Pri písaní mojej práce som sa nestretla s vážnejšími prekážkami.
Hodnotenie (0x):