Registrácia | Prihlásiť

Analýza: Analýza poskytovaných gastronomických služieb vo vybranom reštauračnom zariadení

Skryť detaily | Obľúbený
  • Kvalita:68,2 %
  • Typ:Analýza
  • Kategória:Nezaradené
  • Podkategória:Cestovný ruch
  • Predmet:FAB manažment
  • Autor:chateaupetrus
  • Ročník:2. ročník
  • Rozsah A4:9 strán
  • Zobrazené:925 x
  • Stiahnuté:5 x
  • Veľkosť:8,7 MB
  • Formát a prípona:MS Office Word (.doc)
  • Jazyk:slovenský
  • ID projektu:29912
  • Posledna úprava:21.02.2010
Reštaurácia Berlín je reštaurácia na úrovni s francúzskym štýlom obsluhy. Interiér pôsobí na hosťa veľmi príjemným a útulným dojmom.
Personál je zdvorilý a má dostatočné vedomosti o ponúkaných nápojoch a jedlách. Podávané jedlá sú veľmi chutné a zodpovedajú moderným gastronomickým trendom. Hosť má pri odchode pocit príjemne stráveného času ...
Hodnotenie (0x):