Registrácia | Prihlásiť

Seminárna práca: Aktuálne otázky výživy v hoteliérstve a cestovnom ruchu

Skryť detaily | Obľúbený
Slovenská spoločnosť pre výživu už dlhodobo pôsobí v oblasti propagácie moderných trendov vo výžive s cieľom ozdraviť výživu v celom spotrebiteľskom spektre v súlade so zásadami racionálnej výživy.
Cestovný ruch a gastronómia spolu veľmi úzko súvisia. Slovensko je rozlohou malá krajina, ale bohato obdarená turistickými atraktivitami, ktoré ponúkajú turistom množstvo príležitostí stráviť tu zaujímavú dovolenku, tak v lete ako aj v zime. K celkovej spokojnosti návštevníkov prispievajú kvalitné služby v oblasti gastronómie a ubytovania na úrovni minimálne európskeho štandardu.
Nakoľko veľká časť gastronomických zariadení sa neprispôsobila novým stravovacím trendom rozhodla sa Slovenská spoločnosť pre výživu usporiadať konferenciu na tému:
Aktuálne otázky výživy v hotelierstve a cestovnom ruchu“ s cieľom existujúci stav zlepšiť.
Konferencia je určená malým a stredným podnikateľom, vedúcim hotelov a rekreačných zariadení z celého územia Slovenkej republiky. Podujatie financuje Ministerstvo obchodu a cestovného ruchu Slovenskej republiky. Odbornými garantmi sú odborníci v danej problematike.
Kľúčové slová:

kongres

služby

podujatie

Hodnotenie (0x):