Registrácia | Prihlásiť

Manuál: Technológia - Reštaurácia a hotel

Skryť detaily | Obľúbený
Náhľady Náhľady
Kategórie pohostinských prevádzkarní:

- reštaurácia (I., II., III. skupina), salónik - stravovacie služby so širokou ponukou jedál a nápojov, prípadne národných, dietetických a iných pecializovaných (ázijská, vegetariánska, rybia, koliba, salaš ...)

- motorest - stravovacie služby pri autostrádach a hlavných cestách s možnosťou parkovania motorových vozidiel hostí v bezprostrednej blízkosti zariadenia

- denný bar, aperitív bar, grilbar, snack bar, pizzeria - občerstvenie s obsluhou, vybraný sortiment studených a teplých jedál pripravovaný formou rýchleho stravovania, teplých a studených nápojov, prípadne cukrárskych výrobkov
- jedáleň so samoobsluhou - stravovanie a doplnkové občerstvenie v miestach s vysokou frekvenciou návštevníkov a s dopytom po stravovacích službách, podávanie formou samoobsluhy
Hodnotenie (0x):