Registrácia | Prihlásiť

Prezentácia: Výroba čerstvého mäsa

Skryť detaily | Obľúbený
Náhľady Náhľady Náhľady Náhľady
Zdravotnú bezpečnosť a kvalitu mäsa a mäsových výrobkov podmieňujú už podmienky chovu jatočných zvierat a ich výživa.
Jatočnými zvieratami sú domáce kopytníky, ktorých mäso slúži na výživu ľudí a mäso z nich získané je povolené uvádzať na trh.
DEFINÍCIE
1.1. „Mäso“ znamená jedlé časti zvierat uvedených v bodoch 1.2 až 1.8, vrátane krvi.
1.2. „Domáce kopytníky“ znamenajú domáci hovädzí dobytok (vrátane zvierat
z druhov rodov Bubalus a Bison), domáce ošípané, ovce a kozy a domáce nepárnokopytníky

Hodnotenie (0x):