Registrácia | Prihlásiť

Ekonomický plán: Podnikateľský plán - Občerstvenie TARA

Skryť detaily | Obľúbený
Náhľady Náhľady Náhľady Náhľady
V našom projekte je vysvetlené, znázornené a napísané ako by bolo možné začať podnikať ako živnostník v Košiciach. Jedná sa občerstvenie s vlastnou predajňou, pričom sú zabezpečený dodávatelia . Ide o výrobu hamburgerov, hotdogov a bagiet, pričom denná výrobná kapacita je približne 36 hamburgerov, 41 hotdogov a 28 bagiet. Pre túto produkciu máme zabezpečený odbyt. Našimi odberateľmi budú: zákazníci. Dodávateľov pre tento druh výroby je mnoho, pečivo hlavný produkt mám bude poskytovať firma MEDEA - Košice a Šariské pekárne a cukrárne Prešov , mäsové výrobky - Mäso Spiš, a čerstvej zeleniny od súkromného podnikateľa Christova, mliečne výrobky od firmy ROTOR.- Košice .

Výrobná technika bude zakúpená vo výbornom stave od firmy Whirpool, priestory získame do prenájmu od jeho vlastníka . Priestory je potrebné upraviť podľa našich potrieb. Nábytok a potrebné zariadenie do predajne budú zakúpené - jedná sa o regál, pult, počítač, registračnú pokladňu a pod.

Zdroje na podnikanie sú z úveru od Slovenskej Sporiteľne a investície majiteľov. Cieľom firmy je postupné splatenie úveru, neskôr vrátenie vkladov do investície, vyčlenenie finančných prostriedkov na zakúpenie lepšej a modernejšej techniky, dosiahnutie kladného hospodárskeho výsledku, a dosiahnutie nárastu objemu zisku

Hodnotenie (0x):