Registrácia
|
Prihlásiť
Univerzity
Kategórie
Rozšírené vyhľadávanie
Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach
Prezentácia: Systém zabezpečenia kontroly hygieny potravín
Zobraziť detaily
|
Obľúbený
Základné súčasné kontrolné systémy na zabezpečenie zdravotnej bezpečnosti a hygienickej bezchybnosti potravín
- Správna výrobná prax (SVP)
- Štandardné sanitačné a operačné postupy (SaOP)
- Systém zabezpečenia kontroly hygieny potravín (HACCP)
• cieľom je zabezpečiť:
- optimalizáciu výroby potravín
- uspokojovanie výživových potrieb ľudského organizmu
- minimalizácia zdravotných rizík
...
Kľúčové slová:
hygiena potravín
kontrola hygieny
sanitácia
biologické nebezpečenstvo
chemické nebezpečenstvo
fyzikálne nebezpečenstvo
Hodnotenie (0x):