Registrácia | Prihlásiť
« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Projektov 12 | Str. 1 / 1


Uni / Názov projektu Kvalita
Tokajské víno - seminárna práca z Gastronómie
91,2 %
Moderné trendy v Gastronómii
90,3 %
Historické pramene gastronómie - vývoj kuchárskeho umenia
85,2 %
Fínska gastronómia
75,7 %
Špeciality ukrajinskej kuchyne
73,8 %
Čínska kuchyňa
71,5 %
Čaj - seminárna práca
67,1 %
Gastronómia
66,5 %
Talianska kuchyňa
66,2 %
Ruská a ukrajinská kuchyňa
65,9 %
Gastronómia
62,1 %
Čaj
47,6 %

« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Na stranu: Str.: