Projektov 206 | Str. 3 / 11
Uni / Názov projektu |
Kvalita |
Rozhodovanie v manažmente |
68,3 % |
Podnikateľský plán - Reštaurácia Hugo |
68,4 % |
Manažment ľudských zdrojov |
68,6 % |
Manažér - subjekt manažmentu |
68,7 % |
Manažment včera a dnes |
68,8 % |
Benchmarking |
69,0 % |
Základy manažmentu - ťahák |
69,0 % |
Sieťové plánovanie - PERT diagram (zadanie B-2) |
69,1 % |
Sieťové plánovanie - PERT diagram (zadanie D-5) |
69,1 % |
Základy manažmentu (java aplikácia - ťahák) |
70,5 % |
Návrh efektivity montážnej linky a usporiadania operácií na jednotlivých pracoviskách (Line Balancing) |
70,6 % |
Auditorstvo |
70,6 % |
Kybernetika v manažmente |
70,8 % |
Informačný systém - podstata a význam |
70,8 % |
Prístupy k manažmentu |
71,0 % |
Kybernetika, podstata a jej uplatnenie v manažmente |
71,5 % |
Charakteristika japonského managementu |
71,7 % |
Lisabonská stratégia |
71,8 % |
Manažment - predstavitelia |
72,0 % |
Základy manažmentu |
72,0 % |